ALIHANKINTATYÖT TEOLLISUUDELLE

Palvelut kokoonpanotöistä koneasennukseen

APS Asennuspalvelu Oy on hyvän palvelun alihankintayritys Marttilassa. Teemme erilaisia alihankintatöitä teollisuuslaitoksille Varsinais-Suomessa ja koko Suomen alueella.

Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous! Toteutamme työt laadukkaasti ja asiantuntevalla palvelulla.

Kokoonpanotyöt

Mekaaniset kokoonpanotyöt kuuluvat APS Asennuspalvelun leipälajeihin. Teemme kokoonpanoja alihankintana monipuolisesti eri teollisuudenaloille. Asiakkaitamme ovat teollisuuden automaatiopuolelta Pemamek Oy ja Martek-Invenir Oy. Toteutamme kokoonpanoja joustavasti myös asiakkaan tiloissa koko Varsinais-Suomen alueella, esimerkiksi Salossa ja Turun seudulla.

Koneasennukset

Kun tilaat koneasennuksiin ammattilaisen, varmistut siitä, että koneet pysyvät täydessä toimintakunnossa mahdollisimman pitkään. Hoidamme kaikenlaiset teollisuuden laite- ja koneasennukset vankalla kokemuksella. Oli kyseessä sitten pieni tai suuri asennusurakka, voit kääntyä puoleemme.

Teräsrakenteiden asennus

Asennamme teräsrakenteet paikoilleen varmalla otteella. Voimme asentaa esimerkiksi hallirungot, portaat, katokset, tikkaat ja kaiteet. Meillä on asennustöihin tarvittavat välineet valmiina – ammattitaitoisia tekijöitä unohtamatta.

Laitesiirrot

Siirrämme erilaiset teollisuuden koneet ja laitteet turvallisesti paikasta toiseen. Huolehdimme tarvittaessa myös koneiden asennuksista ja huollosta. Kun tarvitset apua laitesiirtoon, ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä paras ratkaisu.

Seisokkityöt

Suunnittelemme teollisuuden vuosihuollot ja teemme tarvittavat korjaukset sekä muut seisokkityöt tehokkaasti niin, että tehtaalla päästään ripeästi takaisin normaaliin päivärytmiin. Seisokkityöt käydään aina huolellisesti läpi tilaajan kanssa, jotta työt sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti alusta loppuun.

Laitekorjaus

Hoidamme kaikenlaiset teollisuuden laitekorjaukset ammattitaitoisesti. Kun tarvitset nopeaa ja asiantuntevaa apua laitteen korjaamiseen, ota meihin yhteyttä.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi